header image

Explainsafe Nieuwsbrief - september 2023

Explainsafe wordt steeds beter én gebruiksvriendelijker! In deze nieuwsbrief van september 2023 bieden we je een kijkje op de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

In deze nieuwsbrief vind je:

  • Nieuwe netwerktest
  • Functionaliteiten op maat
  • Timer
  • Nieuwsbrief ontvangen

Nieuwe netwerktest
Voorafgaand aan iedere instructie hebben we een netwerktest toegevoegd. Deze test is gelijk aan die van de GPI. Kandidaten krijgen hiermee beter inzicht in de te verwachten gebruikerservaring, en wat ze kunnen doen om instructies soepel te laten verlopen.


Functionaliteiten op maat
Ook jouw bedrijf kan profiteren van op maat gemaakte functionaliteiten. Een van de nieuwste opties die wij in opdracht ontwikkeld hebben is de functionaliteit voor instructiezichtbaarheid. Met deze functie zijn instructies zo in te stellen dat ze alleen zichtbaar zijn voor een specifieke groep kandidaten zoals bezoekers, chauffeurs of contractors. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor privacyredenen, of als je wilt dat sommige kandidaten enkel de benodigde basisinformatie kunnen inzien. Een andere handige functie is dat instructies in te delen zijn in categorieën. Zo houd je gemakkelijk overzicht in alle instructies die jouw bedrijf aanbiedt


Timer
Veel instructies in Explainsafe maken gebruik van videomateriaal. Video's moeten worden afgekeken voordat kandidaten door kunnen gaan in een instructie. Vanaf nu hebben alle video's in Explainsafe een extra timer in de achtergrond lopen. Deze timer verzekert dat de knop ‘doorgaan’ ook écht pas op actief komt te staan zodra de video ten einde is gekomen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zonder problemen complete instructies volgt en dat cruciale informatie niet gemist wordt.

Nieuwsbrief ontvangen
Het is nu mogelijk om je in- en uit te schrijven voor de nieuwsbrief via het platform. Dit kun je zelf beheren op het tabblad ‘mijn gegevens’ nadat je bent ingelogd. Bedrijfsbeheerders kunnen de inschrijving ook aanpassen in de pagina Bedrijfsgegevens. Het blijft uiteraard mogelijk om je uit te schrijven middels de link onderaan de nieuwsbrief.

Wil je meer weten over wat er mogelijk is in Explainsafe? Neem contact met ons op, of bekijk dan de nieuwe infovideo op de homepage.